Marketingstrategie

Je bent op zoek naar een marketingstrateeg die jouw organisatie kan ondersteunen bij het ontwikkelen van een marketingstrategie. Er is behoefte aan een marketingkader om zo als bedrijf verder te groeien. Senza Fine verzorgt marketingstrategieën voor een breed scala aan bedrijven, voor klein (of ZZP) tot groot bedrijf. Een goede lange-termijn marketingstrategie is voor elke organisatie belangrijk!

Past dit bij mij als ondernemer? Past dit bij ons bedrijf? Of het nu gaat om het starten van een online advertentiecampagne of de tone of voice van een tekst in de krant. Wees consistent en voer het door in je gehele bedrijf. Senza Fine kan je helpen bij het opstellen bij een geheel nieuwe marketingstrategie, bijvoorbeeld voor een groeiend bedrijf wat net begint met marketing of voor een nieuw product of dienst. Maar als marketingstrateeg kan Senza Fine een bestaand marketingplan ook toetsten, aanvullen of vernieuwen.

Een solide marketingplan, waarbij we gezamenlijk kijken naar een integrale aanpak voor het vertellen van jouw verhaal is op lange termijn bruikbaar, maar zorgt óók op korte termijn voor resultaat. Het idee is uiteraard dat je investering in marketing zich terugbetaald in een hogere omzet.

Een praktische marketingstrategie met holistische marketing

Senza Fine is specialist in integrale of holistische marketing. Marketing die allesomvattend is. Een strategie die ontwikkeld wordt op basis van het grote geheel. Luisteren naar het verhaal van de organisatie, van de ondernemer, directeur en werknemer. En uiteraard gehoor geven aan de behoefte of het probleem van je klant.

Dat betekent dat we voor de marketingstrategie alle facetten van marketing en van je bedrijf onder de loep leggen en de wensen van verschillende afdelingen vertalen in de marketingstrategie. Hoe zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je medewerkers ambassadeurs van je bedrijf worden? Dat zit soms al in de kleine dingen, zoals de begroeting of email-handtekening. Het doel is de bedrijfsidentiteit duidelijk of nog duidelijker maken.

Marketing is voor een deel een gevoel oproepen bij de klant. Of het nu om een (nieuw) product of om een dienst gaat. Het is essentieel dat de klant zich kan verenigen met het bedrijf. Senza Fine gelooft dat door het vertellen van het juiste verhaal, jouw verhaal, de krant zich gehoord voelt en snapt welk probleem jouw bedrijf voor de klant kan oplossen.

Daarnaast snappen we bij Senza Fine dat de marketingstrategie werkzaam en praktische moet zijn voor alle afdelingen van het bedrijf. Een brug slaan tussen verschillende afdelingen is dan ook onmisbaar voor een lange termijn marketing. Denkt Sales dat dit product of deze boodschap aanslaat bij onze klanten? Kan productie waarmaken wat er verkopen? Kan ICT de verwachte groei van de website aan? Ook voor kleinere bedrijven die niet met verschillende afdelingen werken is het van belang dat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

Kop koffie drinken, meer informatie of vrijblijvende offerte? Neem contact op! 

Close Menu