projectmanagement

Het marketing projectmanagement betekent voor Senza Fine de vertaalslag van de marketingstrategie op papier, naar de praktijk. De marketingstrategie bestaat doorgaans uit verschillende onderdelen. Denk aan je visie, missie en positionering als vertrekpunt. Wat is je boodschap en hoe wil je dat men naar je merk of product kijkt? Dan volgt een contentstrategie, waarbij je een keuze maakt voor media en middelen. De volledige marketingstrategie bestaat uit vele onderdelen: het schrijven van web teksten of artikelen, een grafisch gedeelte, een (vernieuwing van de) website, het ontwikkelen van nieuwe verpakkingen en ga zo maar door.

Als projectmanager overziet Senza Fine die hele proces, zorgt ervoor dat de juiste mensen op het juist moment een briefing hebben ontvangen, dat het geheel gesmeerd loopt. Omdat Senza Fine van alle marketingfacetten weet heeft, fungeert ze de rol van spin in het web om de specialisten -ieder in zijn eigen vak- aan te sturen.

Voor het MKB is het vaak zo dat er wel een marketingplan is, maar niet de kunde of capaciteit om het ook goed uit te voeren. Bij grotere bedrijven mist vaak de brug tussen marketing en sales, terwijl Senza Fine er juist in gelooft dat die twee afdelingen kunnen zorgen voor een synergie tussen marketing en verkoop.

Projectmanagement laten verzorgen door Senza Fine kan in combinaties met de marketingstrategie of als uitsluitend projectmanagement.

Benieuwd naar tarieven, een vrijblijvende offerte of nader kennismaken? Neem contact op.

Close Menu