website Senza Fine live

Mijn website online

“Bij de loodgieter thuis lekt het ook…” Ik durf niet bedenken hoe vaak ik deze tekst herhaald heb in de afgelopen tijd. Eigenlijk kan het niet: Een marketing manager met een specialisme in digitale marketing… zonder website. Ik zou het ook kunnen verzwijgen, maar de mensen die me kennen, weten dat ik zo niet in elkaar steek.

Vanaf het moment dat ik Senza Fine marketing & events ben gestart, heb ik ontzettend veel werk gehad. Een luxe positie, maar ik durf ook te beweren dat dit het resultaat is van op jonge leeftijd al hard werken en bewuste keuzes maken. Ik was tenslotte nog geen dertig, maar had al wel tien jaar marketing ervaring op zak.

Maargoed, veel opdrachten en dus geen website nodig. Bovendien vond en vind ik dat als je iets doet, je het goed moet doen, dus alle kanalen en profielen pas updaten als de website ook live gaat. Ik heb daar geen spijt van, ook al heeft het twee jaar geduurd. En nu is het moment daar! 

Veel dank ben ik verschuldigd aan mijn lieve vriendin Floor, die behalve een hele kundige tekstschrijver en webbouwer ook nog de meest geduldige persoon op aarde is. Dankjewel! 

Veel leesplezier en natuurlijk hoor ik heel graag wat je ervan vindt!

PS: De foto is genomen toen we vierden dat er ook een website live ging. Het was de nieuwe website van mijn opdrachtgever Sportcentrum VU. Dat was ook écht een feest! 

 

Close Menu